Ministrul Vela va anunța, înainte de Paște, o nouă Ordonanță Militară

Share:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că înainte de Paște va fi emisă o nouă Ordonanță Militară. El arată că nu poate estima cât vor mai dura restricțiile, asta depinzând de evoluția pandemiei de coronavirus.

”Da, o să mai fie o Ordonanță Militară săptămâna aceasta, conținutul îl veți afla la momentul potrivit. Nu pot să dezvălui acum din OM, dar tot ceea ce vă anunțăm rezultă în urma unor analize pertinente a specialiștilor, în funcție de evoluția cazurilor, în funcție de evoluția coronavirusului.

Este impropriu să estimez acum cât vor mai dura restricțiile și care va fi dinamica evoluției coronavirusului. E de preferat să facem acum un sacrificu”, a spus Marcel Vela.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că marţi, 14 aprilie, vor fi anunţate mai multe măsuri luate pentru sărbătorile pascale în colaborare cu Patriarhia Română.

„Oamenii vor înţelege să stea în casă, pentru că astăzi vom anunţa mai multe decizii luate în colaborare cu Patriarhia Română pentru a preîntâmpina perioada sărbătorilor de Paşti. Nu vor fi neapărat noi restricţii, ci noi excepţii. Să vedem şi partea plină a paharului. Le mulţumesc pentru înţelegere celor care au respectat ceea ce am propus, ce am stabilit, cu privire la reducerea riscului de infecţii cu noul coronavirus. În ţara noastră, comparativ cu graficul din alte state, stăm cel mai bine”, a declarat Marcel Vela.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.