Pițurcă critică varianta disputării Ligii I în Antalya

0

Liga Profesionistă de Fotbal propune ca finalul acestui sezon din Liga 1 să se joace în Antalya, Turcia, pe fondul situației generate de pandemia de coronavirus. Campionatul s-ar putea relua la începutul lunii iunie, pentru a fi încheiat în luna iulie.

La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Victor Pițurcă a criticat această propunere a LPF. Fostul selecționer consideră că fotbalul fără spectatori nu are sens.

Au mai rămas de disputat 8 etape din play-off și 12 runde din play-out. Campionatul ar trebui să se încheie la finalul lunii iulie.

“Va fi dificil, fotbalul fără spectatori nu cred că are sens. Pentru acest sfârșit de campionat, ar trebui să se încerce ceva, să se stabilească cine joacă în cupele europene, cine retrogradează. Campionatul nostru nu văd să se termine în acest sezon, va fi greu să se joace până în iulie.

Nu mi se pare o soluție bună să joace în Antalya. Se poate juca în București, dacă se încearcă această variantă, dar nicidecum în Antalya. Nu știu de unde a izvorât această idee, dar este inacceptabilă! Nu poți să procedezi așa! Am văzut și varianta de a juca în București, dar și așa mi se pare dificil. Un meci de fotbal trebuie să fie pregătit foarte bine, să fie cu suporteri în tribună.

Nu cred că vom vedea meciuri cu spectatori în tribune în acest an. Numai să se întâmple ceva fantastic! Se riscă foarte mult și pandemia aceasta se poate extinde. E greu“, a spus Victor Pițurcă la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.