Un oficial din Coreea de Sud aruncă bombă: Kim Jong-un trăiește și este în stare bună!

0

Liderul nord-coreean Kim Jong-un „trăieşte şi este în stare bună”, a declarat un oficial din Coreea de Sud. Chung-in Moon, un consilier specializat în Politică Externă, a anunţat că punctul de vedere al Guvernului de la Seul este unul ferm, conform căruia dictatorul Kim Jong-un nu este mort. 

„Kim trăieşte! Coreea de Sud susţine că dictatorul Jong-un nu este mort, iar trădătorii săi spun, de asemenea, că el este încă sănătos”, titrează Daily Mail.

Chung-in Moon, un consilier în Politică Externă, a anunţat că poziţia oficială a Coreei de Sud este că dictatorul Kim Jong-un trăieşte. Oficialul sud-coreean susţine că liderul de la Phenian se află în zona oraşului Wonsan din Coreea de Nord încă din 13 aprilie.

Coreea de Sud dezminte, astfel, informaţiile potrivit cărora Kim Jong-un ar fi murit, aşa cum a anunţat directorul adjunct al unui post de televiziune din Hong Kong.

De asemenea, o publicaţie din Japonia a scris că liderul nord-coreean Kim Jong-un se află în „stare vegetativă” în urma unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Potrivit New York Times, Joo Sung-ha, un disident nord-coreean reprofilat în jurnalist, a precizat într-un mesaj publicat pe Facebook că dictatorul Kim Jong-un a avut probleme de sănătate, însă nu are încredere în informaţiile privind operaţia la care ar fi fost supus liderul nord-coreean.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.