Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunț despre dublarea alocațiilor

0

Violeta Alexandru spune că dublarea alocaţiei la copii este în continuare un subiect care se află în atenţia Guvernului. Ministrul a precizat că în momentul în care vor fi informaţii clare, acestea vor fi comunicate cu argumente pertinente, fără să lase loc speculaţiilor.

„Am avut şi avem în continuare mai multe discutii. In momentul în care vor fi informaţii clare le vom comunica fără să dăm naştere la speculaţii. Vă asigur că sunt subiecte care ne stau în atenţie. Atunci când se va impune se va comunica cu argumente pertinete, nu zvonuri, nu pe surse”, a spus Ministrul Muncii la Adevarul LIVE.

Reamintim că în luna decembrie a anului trecut, Camera Deputaţilor a votat, decizional, iniţiativa legislativă care prevede dublarea alocaţiei pentru copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap. În 14 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea.

Ulterior, Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a legii care prevede dublarea alocaţiilor de stat pentru copii până la 1 august, odată cu rectificarea bugetară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.