Ponta s-a săturat de scandalul Iohannis-PSD

0

„ProRomania NU voteaza si nu va vota NICIODATA pentru autonomia pe criterii etnice”, a anunţat Victor Ponta. În acelaşi timp, liderul Pro România susţine că „ne-am săturat de scandalul Iohannis – PSD” şi că aşteaptă de la Presedintele Romaniei solutii pentru repornirea Romaniei.

„Ne-am saturat de scandalul si bataia intre Presedintele Iohannis si PSD / Romania are nevoie de solutii concrete de repornire a economiei si vietii sociale – scandalul si temele false nu ne ajuta!

ProRomania NU voteaza si nu va vota NICIODATA pentru autonomia pe criterii etnice!

Asteptam de la Presedintele Iohannis sa iasa public si sa ia apararea Ambasadorului Romaniei la Budapesta – cand a fost atacat de oficiali maghiari / insa nu a facut acest lucru!

Acum Dl Iohannis ia partea Guvernului intr-o chestiune care nu produce efecte si in care Guvernul PNL Orban ( care nu a dat aviz timp de 60 de zile ) si conducerea PSD a Camerei Deputatilor sunt la fel de vinovati pentru faptul ca Proiectul depus de UDMR nu a venit la dezbatere si votul deputatilor /

ProRomania voteaza impotriva automomiei pe criterii etnice / dar asteptam de la Presedintele Romaniei solutii pentru #RepornireaRomaniei! Ne-am saturat de scandalul Iohannis- PSD! Vrem masuri concrete!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.