Viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, acuză: PSD și UDMR ne arată ce fac ei cei mai bine: politica de clan, în detrimentul românilor!  

0

Viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, reacționează dur după ce proiectul pentru Autonomia Ținutului Secuiesc, care a fost ținut la sertar până acum, a trecut tacit de Camera Deputaților.

“În acestă perioadă, politica de partid nu are ce căuta în discursul public. Dar nu pot să nu observ că, în plină criză sanitară și economică, într-un moment în care fiecare român se gândește când își va revedea rudele și prietenii, politicienii PSD și UDMR își dau mâna în Parlament și inventează teme false, care aduc atingere inclusiv Constituției României.

Proiectul pentru Autonomia Ținutului Secuiesc a fost ținut la sertar până acum, când a trecut tacit de Camera Deputaților. Este un nou mod de negociere și de șantaj pe care PSD îl va folosi în relația cu UDMR.

Chiar daca Senatul este camera decizională, impactul pe care acest proiect îl are nu va trece neobservat. Parlamentul României s-a făcut încă o dată de rușine.

Atunci când românii au cea mai mare nevoie de cei care îi conduc, de responsabilitate și viziune, PSD și UDMR ne arată ce fac ei cei mai bine: politica de clan, în detrimentul românilor”, susține, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.