Clienții Raiffeisen Bank pot dona direct în aplicația de mobil Noul Smart Mobile către trei ONG-uri implicate în lupta împotriva COVID-19

Raiffeisen Bank lansează o nouă opțiune în aplicația de mobil Noul Smart Mobile pentru clienții care doresc să se alăture eforturilor companiei de a ajuta sistemul medical din România în lupta împotriva COVID-19. Începând de astăzi, cei peste 700.000 de clienți ai serviciilor digitale Raiffeisen Bank vor putea face donații direct în aplicația Noul Smart Mobile către 3 ONG-uri care ajută personalul medical din România în contextul pandemiei. Plățile efectuate pentru acest scop vor avea costuri zero atât pentru donatori, cât și pentru fundațiile beneficiare.

Clienții Raiffeisen Bank se vor putea alătura astfel eforturilor pe care mediul privat și societatea civilă le fac în această perioadă pentru a veni în sprijinul spitalelor și al medicilor din țara noastră. Ei vor putea face o donație foarte rapid în aplicația Noul Smart Mobile intrând în secțiunea Plăți și căutând numele uneia dintre cele 3 organizații pe care doresc să o sprijine.

  • Asociația pentru Relații Comunitare. Banii donați către ARC vor merge în Fondul de Urgență, unde s-au strâns în ultimele 6 săptămâni peste 5,5 milioane de lei, cu care au fost achiziționate echipamente de protecție pentru personalul medical și aparatură pentru spitalele din țară.
  • Fundația Inovații Sociale Regina Maria, pentru Fondul de Necesitate prin care oferă asistență medicală la peste 5000 de bolnavi fără posibilități materiale care suferă de boli grave și altor pacienți cu grad ridicat de risc și oferă sprijin imediat materiale și echipamente spitalelor din țară.
  • Fundația pentru SMURD, care ajută unitățile de primiri urgență și inspectoratele pentru situații de urgență cu echipamente medicale, de protecție și dezinfecție, răspunzând totodată prompt și altor nevoi în contextul pandemiei. Fundația a alocat până astăzi peste 2 milioane de lei din donații și sponsorizări.

După ce aleg organizația către care doresc să doneze, datele ONG-urilor vor apărea completate deja. Donatorul introduce doar suma și un mesaj de susținere, iar transferul se face direct, în contul bancar al ONG-ului ales.

”Traversăm o perioadă pe care o putem depăși cu bine dacă dăm dovadă de solidaritate și ne unim forțele – companii, organizații neguvernamentale, oameni simpli și autorități. Vedem tot mai mulți oameni dornici să ajute și ne-am dorit ca serviciile noastre să vină, cu costuri 0, în sprijinul celor care pot și doresc să contribuie. Este nevoie de implicarea noastră, a tuturor”, a spus Corina Vasile, director de Comunicare și Relații Publice la Raiffeisen Bank.

Noua opțiune din aplicația de mobile banking a fost lansată după ce compania a făcut, în ultimele 2 săptămâni, donații de 2 milioane de lei către spitalele din România, pentru achiziția de echipamente medicale și de protecție necesare în contextul COVID-19. Cele 3 organizații neguvernamentale incluse în campania de donații prin aplicația Noul Smart Mobile sunt parteneri de încredere ai Raiffeisen Bank, care derulează campanii de donații către sistemul medical din România și care au ajutat în ultimele săptămâni sistemul medical din România cu echipamente medicale și de protecție în valoare cumulată de aproximativ 7,8 milioane de lei.

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienți persoane fizice, 91.000 de IMM-uri și 5.750 de companii mari și medii. 700.000 dintre clienții băncii folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are o retea de aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 22.000 de POS-uri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.