Ministrul Educației, Monica Anisie, anunț crucial pentru copii și părinți în plină pandemie de coronavirus!

Share:

Monica Anisie propune ca pentru la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, la învățarea asistată de tehnologie. Ministerul va pregăti și lecții filmate, informează Romaniatv.net.

Ministrul Educaţiei Monica Anisie îşi propune ca ministerul să fie pregătit pentru varianta în care şcolile vor rămâne închise şi în septembrie şi îşi propune ca la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie.

”Propun ca pentru la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, la învățarea asistată de tehnologie”, a declarat ministrul Educației Monica Anisie la Antena 1. Oficialul a mai anunțat că în același timp ministerul va pregăti și lecții filmate petnru toate clasele, „pentru acele materii care la care putem să facem anumite lecții interesante și atractive pentru elevi”.

Ministrul Educație, Monica Anisie, a declarat că, ”dacă cumva, Doamne ferește, ne vom întâlni cu aceeași situație pe care o avem astăzi în septembrie, atunci trebuie să fim pregătiți și să nu mai existe ceea ce este astăzi. Pentru că, haideți să fim sinceri, am fost puși într-o situație cu care România nu s-a mai întâlnit și nimeni în lume nu s-a mai întâlnit. Prin urmare a trebuit să luăm măsuri într-un moment de criză”.

Angajamentul Monicăi Anisie: ”Propun ca pentru la toamnă să nu mai existe niciun copil care să nu aibă acces la tehnologie, la învățarea asistată de tehnologie. În același timp Ministerul Educației va pregăti și lecții filmate.”

Legat de aceste lecții, se pare că vor fi diferite de cele prezentate acum la teleșcoala, acelea fiind lecții de pregătire pentru examenele de Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.