Vine Edi Iordănescu, antrenor principal, la Universitatea Craiova?

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să antreneze formația din Bănie.

Recent, tehnicianul de 41 de ani a invocat motive financiare și a lăsat de înțeles că obiectivele clubului Gaz Metan pentru sezonul următor nu sunt pe placul lui. (Citește AICI mai multe detalii)

Întrebat despre posibilitatea ca Edi Iordănscu să antreneze Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a precizat că nu se pune problema în acest moment ca echipa sa să schimbe antrenorul.

Patronul formației din Bănie a explicat că merge pe mâna lui Corneliu Papură, antrenor căruia i-a dat credit atât după plecarea lui Victor Pițurcă, dar și a lui Devis Mangia.

“I-am dat credit lui Papură, dar în acel moment era o situaţie extrem de delicată. Suporterii erau împotriva echipei, atmosfera era deteriorată, se simţea nevoia de o schimbare. Până la urmă, a fost o decizie bună pentru acel moment, dar şi pentru ce a urmat ulterior, Cornel a revenit şi gândiţi-vă că e antrenorul cu cea mai bună medie de puncte de foarte mulţi ani.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.