Ne-a părăsit Petre Zele, cunoscutul instrumentist din Țara Oașului!

0

Cunoscutul instrumentist din Țara Oașului, Petre Zele, a murit. Anunțul a fost făcut pe paginile de socializare de familie.

Petre Zele a moștenit cântatul din familie. A avut muzica oşenească în sânge, fiind parte organică din fiinţa lui. A învăţat să ţâpurească de la primii ani de viață, iar cântatul la ceteră l-a ”furat”, din fragedă vârstă, de la ceteraşii cei mai buni. A fost cântăreţul total: a ţâpurit, a cântat la ceteră şi a dansat în acelaşi timp.

“Dumnezeu să te odihnească în pace tăticul meu drag, să ai grija de noi și să ne veghezi de sus. Nu te vom uita niciodată, ai fost un minunat și un tată adevărat, să mulțumim pentru tot. Drum lin dragul meu tătic”, a scris fiul interpretului pe pagina sa de socializare.

“Sunt şocată, nu pot să pot să cred că unchiul meu drag Petru Zele cu voce de aur nu mai este. Vă doresc multă putere!”, a mai spus un membru al familiei.

Mesajele de condoleanțe au început să vină din partea colegilor, prietenilor, apropiaților, dar și din partea celor care l-au ascultat de atâtea ori cântând la ceteră.

“Cu profundă tristețe, am aflat de trecerea la cele veșnice a domnului Petre Zele, unul dintre cei mai mari instrumentiști și interpreți din Țara Oașului! Sincere condoleanțe întregii familii Zele! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a scris un cunoscut al interpretului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.