COVID-19 a ucis peste un sfert de milioane de oameni în toată lumea!

Share:

Cu 2.333 de decese provocate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, bilanţul zilnic înregistrat marţi în Statele Unite a fost în creştere, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins. În ceea ce privește bilanțul global al deceselor de COVID-19, acesta a depășit 250.000, ajungând marți la 252.407.

În ziua precedentă, în SUA a fost raportat cel mai scăzut bilanţ cotidian de decese de COVID-19 din ultima lună: 1.015 de cazuri. Potrivit ultimelor actualizări, bilanţul total al deceselor provocate de COVID-19 pe teritoriul SUA a ajuns la 71.022.

Statele Unite au, de asemenea, cel mai mare ridicat bilanţ al persoanelor diagnosticate cu COVID-19, cu peste 1.2 milioane de cazuri raportate.

În pofida acestor cifre, mesajul liderului de la Casa Albă din ultimele zile s-a concentrat pe perspectiva ridicării măsurilor restrictive şi pe repornirea ţării.

Aflat în vizită la o fabrică de măşti din Arizona şi nepurtând mască, preşedintele Donald Trump a cerut o redeschidere rapidă a economiei, chiar dacă acest lucru riscă să crească bilanţul victimelor pandemiei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.