Ponta nu va vota proiectul de lege privind starea de alertă

0

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, a explicat într-o postare pe Facebook care sunt motivele pentru care nu va vota proiectul de lege care reglementează starea de alertă. 

„Eu NU votez azi Legea Guvernului privind Starea de Alerta – prin votul meu de azi vreau sa ii reprezint pe OAMENII LIBERI – cei care au inteles pericolul Covid 19, sunt responsabili si precauti, dar nu au nevoie de un paznic sau un politist care sa stea langa ei – ci de un Stat care sa ii sprijine in repornirea Romaniei.

Proiectul ( chiar si dupa modificarile din Senat ) – este o lege neclara, nedemocratica, plina de prevederi dubioase sau aberante, neclaritati, fara nicio masura clara de sprijin economic si social pentru persoanele vulnerabile – este doar o lege prin care dam puteri absolute, incontrolabile si netransparente, unui Guvern care a dovedit deja ca este incompetent, abuziv si interesat doar de afaceri si binele unor lideri PNL!

Accept democratic faptul ca majoritatea PNL – PSD – USR – UDMR- PMP va vota aceasta lege ( cum au votat si investirea Guvernului “Orban2” sau prelungirea Starii de Urgenta) / dar cred ca Romania avea nevoie de altceva in acest moment!

O lege care afecteaza viata tuturor dar trebuie votata in 24 de ore ( doar pentru ca asa a cerut Presedintele Iohannis) va fi, inevitabil o lege proasta, impotriva intereselor romanilor, doar pe placul celor care exercita puterea guvernamentala!

Eu sunt ProRomania – si tin doar cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.