Protest în Piața Victoriei în prima zi a stării de alertă. 200 de persoane au cerut demisia Guvernului Orban!

0

Protest în Piaţa Victoriei, în prima zi în care România a intrat în starea de alertă. Aproape 200 de oameni au ieşit în stradă, vineri, cu toate că participarea la mitinguri este interzisă în timpul stării de alertă. Protestatari îndeamnă la nerespectarea regulilor institute de autorităţi.

Protestatarii s-au adunat cu zecile în Piaţa Victoriei, în scuarul din faţa sediului Guvernului, conform Dcnews.

„Nu acceptați să vă fie luată temperatura! Vă este luată libertatea!”, se aude pe filmarea distribuită pe Facebook.

„Mâine vom ieși din nou! Lăsați micii și muștarul și veniți aici!” au spus protestatarii din Piața Victoriei.

Jandarmii au avertizat că în timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşuarea de mitinguri, demonstraţii sau alte astfel de întruniri sunt interzise.

„Fiți responsabili!

În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice. Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați și să nu răspundeți la astfel de evenimente. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”, transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.