Gabriela Firea, anunț important despre testarea bucureștenilor anti-COVID

0

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la Romania TV faptul că este important să se cunoască cum a circulat virusul în București, dar și care este procentul persoanelor care au fost infectate.

”Avem o creștere cu peste 50% a valorii traficului decât în starea de urgență. În continuare nu putem spune că traficul este echivalent cu cel dinainte de starea de urgență. Mijloacele de transport în comun au circulat goale astăzi, mai puțin de dimineața, de la 7 la 9” , susține primarul Capitalei, Gabriela Firea.

În ceea ce privește înscrierea aceasta va fi cronologică. Edilul Capitalei, Gabriela Firea, susține că acest proiect va fi demarat deoarece este foarte important.

”Înscrierea va fi cronologică. Probleme sunt cu partea de testare anticorpi. Am avut un real blocaj, este păcat pentru că trebuie să știm cum a circulat virusului în București și care este procentul. Vom demara acest proiect, este foarte important să știm. Este important să repornim economia” , a declarat Gabriela Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.