Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja: Este nevoie să injectăm bani în economie. Iar Guvernul României a adoptat poziția corectă!

0

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a precizat, pe pagina sa de Facebook, că “în vremea pandemiei nu mai există opțiunea ca statul să nu intervină”.

“Este nevoie să injectăm bani în economie. Iar Guvernul României a adoptat poziția corectă. Trebuie să le dăm oamenilor undițe, nu pești.

Încrederea este principală monedă a economiei. Oamenii trebuie să aibă încredere ca să poată avea o atitudine de proactivă și constructivă.

Am auzit de prea multe ori că antreprenorii români nu vor să investească. Realitatea din piață, însă, ne contrazice: 65% dintre companiile care au aplicat la IMM Invest sunt interesați de creditele pentru investiții. Mă bucur să văd că tot mai mulți înțeleg cât de mare este nevoie de reinventare.

Îi provoc pe toți antreprenorii să se gândească, în fiecare zi, cum va arăta lumea de poimâine. Când pandemia se va încheia și reperele se vor rescrie”, a punctat Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.