Teatrul Bulandra si Smart TV Management vor produce spectacole de teatru online!

0

„Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra” va adapta stagiunea curentă la măsurile de prevenire și control impuse pe durata stării de alertă și va începe sa producă împreună cu Smart TV Management și Docu Drama o serie de spectacole destinate exclusiv platformei online Smart TV.

 „Pregătim un program alcătuit din mari capodopere ale dramaturgiei și literaturii universale, la standardul cu care Teatrul Bulandra și-a obișnuit publicul român de pretutindeni, și împreună cu Smart TV Management aducem în România pentru prima oara conceptul de „home theatre” – teatru la tine acasă – realizat si adaptat nevoilor spectatorilor anului 2020. Spectacolul va fi spectacol adevărat, nu pe Zoom, filmat profesionist, pe scenă, respectând regulile de conduită impuse pentru prevenirea si combaterea îmbolnăvirii cu virusul SARS COV-2, doar spectatorii nu vor fi in sală, ci fiecare la el acasă.

Filmările vor începe în luna iulie, iar producțiile vor putea fi vizionate online, cu posibilitatea achiziționării unui bilet electronic. Primele titluri care vor intra în lucru urmează a fi comunicate în următoarea perioadă.” a declarat Catinca Maria Nistor, managerul interimar al instituției.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.