Tensiuni la vârful USR-PLUS? Cioloș îl ironizează pe Barna!

0

Europarlamentul Dacian Cioloş l-a ironizat pe preşedintele USR, Dan Barna, într-un clip publicat pe Facebook, în care fostul premier tehnocrat prezintă cum decurge o zi în Parlamentul European. În timp ce lucra la laptop, Cioloş a spus: „acum, eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune”.

Dacian Cioloş a făcut referire la un clip video în care Dan Barna, liderul USR, este surprins în timp ce lucrează la calculator, fără a atinge, de fapt, tastatura.

Potrivit Digi24, Dacian Cioloş, preşedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, a realizat un material video în care a prezentat modul în care arată o zi de lucru în Parlamentul European.

„Le-am promis elevilor de la C.N. «Silvania»-candidat pentru «Şcoală-ambasador a Parlamentului European» din Zalău, de Ziua Europei, că voi documenta video cum arată o zi în Parlamentul European. Mă țin azi de cuvânt în speranța că, imediat ce se ridică restricțiile de transport, voi putea să-i invit să le arăt pe viu sala de plen, cum funcționează Parlamentul, care sunt marile grupuri politice și la cine pot să apeleze pentru problemele legate de tineri”, a spus Dacian Cioloş.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.