Cele mai frumoase și amuzante mesaje de Sfinții Constantin și Elena

0

Peste 1,8 milioane de români își serbează onomastica de Sfinții Constantin și Elena. În acest material, am pregătit cele mai frumoase mesaje, felicitari, urari si SMS-uri de Sfinții Constantin și Elena, pentru a transmite mesaje celor dragi. Alege si tu o urare si fa-le o bucurie de Constantin și Elena! La multi ani, Constantin! La multi ani, Elena!

La multi ani de Sfinții Constantin și Elena! Îți doresc să ai o zi minunată, alături de cei dragi casei tale!

Sfânta sărbătoare să-ți aducă liniște în casă și în suflet. La mulți ani, de Sfinții Constantin și Elena!

Astăzi este o zi magică, în care sfinții te ocrotesc și îți îndrumă pașii mai mult ca oricând… De Sfânta Sărbătoare îți doresc sănătate, putere de muncă și armonie în casă. La mulți ani, Constantin! La mulți ani, Elena!

Îți transmit cele mai curate gânduri… La mulți ani, Elena! Să ai o zi de sărbătoare magică!

De Sfânta Sărbătoare îți urez să ai liniște și să-ți găsești echilibrul. La mulți ani, Constantin! La mulți ani, Elena! 

-Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani !
– Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!
– Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase: – De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!
– E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

Îţi doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tai. Cu drag,

Îţi urez “La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.