Accident cumplit în Olt. O tânără de 19 ani a murit!

Scene de coşmar pe un drum judeţean între localităţile Schitu şi Brebeni, din judeţul Olt. O tânără de 19 ani a murit şi un bărbat de 20 de ani a fost rănit, într-un accident produs din cauza neadaptării vitezei la condiţii de carosabil umed.

În accident a fost implicată maşină în care se aflau două persoane. Tânăra de 19 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajele medicale trimise de urgenţă la faţa locului, conform ISU Olt.

„Echipajele medicale au găsit pasagera din autoturism, în vârsta de 19 ani, în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Din cauza leziunilor suferite, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Şoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a fost transportat la UPU Slatina, conştient, politraumatizat în urma accidentului”, au anunţat reprezentanţii ISU Olt.

Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi circulat cu viteză. În condiţii de carosabil umed, bărbatul de 20 de ani aflat la volan a pierdut controlul şi a intrat cu maşina într-un cap de pod.

„Din primele date poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Şerbăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 546 A, din direcţia Brebeni către Schitu, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod”, a precizat purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.