Barna și Cioloș au intrat în faza ironiilor reciproce

0

Dan Barna a reacţionat, joi, după ce Dacian Cioloş l-a ironizat recent la Parlamentul European într-un clip în care s-a filmat în ce lucrează la laptop. Preşedintele USR a spus că partenerul său de alianţă a făcut o „glumă continuată” deoarece „a încercat să devină şi el viral”.

Deputatul USR Dan Barna a devenit „viral” la începutul lunii aprilie, după ce s-a prefăcut că lucrează la laptop. Momentul a fost filmat şi a stârnit o avalanşă de glume. Ulterior, liderul USR s-a amuzat şi el de situaţie.

„A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc”, a spus Barna, conform Ştiripesurse.

Ulterior, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, s-a filmat în Parlamentul European în timp ce lucrează la laptop şi a spus:  „Acum eu chiar bat la taste. Eu chiar scriu pe bune”.

Dan Barna a reacţionat referitor la clipul publicat de Dacian Cioloş.

„Este o glumă continuată. Faptul că Dacian mai face astfel de glumițe este un lucru bun. Și tehnocrații sunt oameni. Am avut o discuție cu Dacian în care râdeam cum momentul pe care l-am creat a devenit viral. Pare că a încercat să devină și el viral. Este savoarea unui dialog politic”, a declarat Dan Barna.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.