FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf”!

0

Stadionul „Arcul de Triumf” va fi trecut sub administrarea Federaţiei Române de Rugby după reconstrucţie şi va fi destinat exclusiv rugby-ului. Spre dezamăgirea patronului de la FCSB, Gigi Becali, care declarase în urmă cu o săptămână că ar dori ca echipa sa să joace meciurile de pe teren propriu pe această arenă.

Marţi, senatul a adoptat, în plen, propunerea legislativă prin care administrarea Stadionului Naţional „Arcul de Triumf”, după reconstrucţie, va trece de la Ministerul Tineretului şi Sportului la Federaţia Română de Rugby.

Votul s-a realizat telefonic, iar senatorii au votat: 85 „pentru”, 30 „împotrivă” şi 17 „abţineri”. Intervenţia legislativă este argumentată în expunerea de motive prin faptul că baza sportivă din cadrul Stadionului „Arcul de Triumf” este principalul loc în care se desfăşoară sesiunile de pregătire centralizată şi competiţiile sportive de rugby fiind firesc să fie dată spre administrare federaţiei de resort.

Gigi Becali a reacționat dur și spune că nu este de acord cu această decizie și că nici Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu va accepta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.