Glasgow Rangers îl transferă definitiv pe Ianis Hagi. Lazio, interesat de internaționalul român!

Share:

Gazzetta dello Sport anunţă că tânărul fotbalist român va continua la Rangers, după ce trupa antrenată de Steven Gerrard a activat opţiunea de cumpărare definitivă, pentru suma de 5 milioane de euro.

Există încă posibilitatea ca tânărul jucător român să fie vândut de trupa scoţiană, care ar putea să fi profitat de preţul acceptabil din clauza de împrumut de la Genk (5 milioane de euro) pentru a realiza un profit considerabil dintr-un transfer ulterior, dar publicaţia italiană anunţă că mulţi pretendenţi, printre care şi Lazio, ar fi speriaţi de un preţ spre dublul acestei clauze.

Fotbalistul de 21 de ani fusese împrumutat până în vară de Genk la Rangers, iar scoţienii aveau opţiune de transfer definitiv, pe care au decis sp o activeze acum, conform sursei citate.

Clubul antrenat de Steven Gerrard s-a decis să vireze cei 5 milioane de euro celor de la Genk, în condiţiile în care Ianis Hagi era în atenţia mai multor echipe, una dintre ele fiind Lazio, grupare care luptă cu şanse reale la titlu în acest sezon de Serie A.

„Transferul lui Ianis Hagi, atacantul român al celor de la Rangers, devine acum mult mai complicat pentru Lazio. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost cumpărat definitiv de clubul scoţian, acolo unde juca din ianuarie, împrumutat de la Genk. Rangers a activat clauza de răscumpărare pentru 5 milioane de euro şi acum este proprietara jucătorului. Dacă Rangers nu ar fi făcut asta, Lazio putea investi aceeaşi sumă pentru a-l aduce pe Ianis Hagi”, scrie sursa citată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.