Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculeț, trage un semnal de alarmă: Masca e o mascaradă!

0

“Demnitatea pierdută a multor români, e măsurată acum de termometrele de la intrarea în hypermarketurile pandemiei!

Îmi pare rău pentru cei care au inceput să-şi asorteaze masca la ținută! Sunt bizari.. și departe de a avea onoarea și demnitatea unui român creștin, a unui om cu rușine de oameni și frică de Dumnezeu! Masca, e o mascaradă!

Această mască, vrea să-mi oprească și miesunetele naiului, care sunt prelungirea  verticală a sufletului meu. României i s-a pus pumnul în gură, dar eu nu am să mă opresc din a sluji sunetul crucii acestui neam românesc și am să ridic sunetele la cer, ca Dumnezeu să ne audă rugămintea!

Poporului român i s-a arătat de atâtea ori semnul Crucii ca simbol al biruinței, prin toate jertfele înaintașilor noștri. Așa cum Sărbătoarea de azi a Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Mama sa Elena, este strâns legată de taina şi puterea Sfintei Cruci, așa și acest neam românesc va învinge prin credință:  ”Întru acest semn vei învinge”.

Să nu mai dăm vina pe virus! Demnitatea și onoarea multora dintre conaționalii noștri nu prea a existat în ultimii 30 de ani de robie, decât prin false păreri închipuite și discursuri populiste, de fapt o consacrată proverbială lașitate dâmbovițeană.

Trădători erau și înainte de acestă pandemie, dar acum au primit dezlegare!

Cu durere în suflet vă mărturisesc că asistăm la funerariile unei “societăți” infectate și înmormântate “la ordin”… unde creștinii sunt băgați în saci de plastic și îngropați de cioclii mascați de la “Noua Ordine”…a României.

Pentru prima dată în istorie ne-am privit morții plecând din case slujiți doar de preoți, fără ai mai putea însoți pe ultimul lor drum de pe acest pământ unde s-au născut.

Aproape toți, (politiceni, guvernanți, presă) cu foarte mici excepții, sunt responsabilii aceastei situații în care se află azi societatea unei demnității piedute, a acestui popor care nu mai are dreptul să aibă temperatura peste 37 de grade..!

Dar statisticile spun adevărul: Avorturi chirurgicale declarate: 50.000.000, Boli infecțioase: 17.430.100, Foamete: 4.000.000 (numai copii), Oameni care trăiesc înfometați: 820.000.000, Cancer: 3.121.006, Alcool: 3.000.000, Fumat: 1.899.464, Accidente rutiere: 1.035.000, Sinucideri: 800.000, HIV|SIDA: 770.000, Covid: 317.330.

Într-o lume normală, OMS ar putea fi inclusă pe lista organizațiilor teroriste.

S-a făcut cumva lockdown vreodată pentru toate celelalte cauze, mult mai grave, de distrugere în masă? Din păcate, NU! Și nici nu se va face pentru că alta este agenda lor!

Cum vă explicați că noi suntem fără drepturi și închiși, dar marile “industrii” sunt deschise: industriile care fabrică toate produsele cancerigene numite “alimente” și “medicamente”, fabricile care produc țigări și alcool, site-urile porno, rețelele de pedofilie, crima organizată și prostituția, industriile poluante, industria armamentelor de distrugere în masă, industriile farmaceutice și industria total inutilă de fashion… Toate acestea sunt în continuare deschise și toate sunt foarte profitabile în această “criză”…!

Toți cei care vor să comenteze și să combată această realitate, o fac doar pentru că au ceva să ne vândă, iar noi trebuie să cumpărăm.

Vă rog să nu mai dați vina pe virus! Să știți că întreaga vină este numai a celor care n-au lăsat… mască!”

Nicolae Voiculeț

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.