Ambasadorul României în China, implicat într-un accident rutier

0

Ministerul Afacerilor Externe de la București a confirmat, vineri, faptul că ambasadorul României în China, Vasilică Constantinescu, a provocat un accident de circulație, confirmând informații apărute în spațiul public privind acest incident ce ar fi avut loc acum câteva săptămâni.

„Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare”, transmite MAE.

Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit în cursul zilei de joi faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate.

„Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni”, a afirmat Dan Tomozei, citat de evz.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.