Primarul sectorului 5, Daniel Florea, îi dă „interzis” ministrului Muncii în sectorul 5

0

Controverse majore după vizita Ministrului Muncii în Germania. Violeta Alexandru susține că nu trebuie să stea în izolare după ce s-a întâlnit cu muncitorii români din Germania. Cu toate acestea, primarul sectorului 5, Daniel Florea anunță că nu o primește pe Violeta Alexandru să viziteze mai multe obiective din zonă, de teamă să nu existe vreun risc de infectare cu noul coronavirus, conform Romania TV.

Violeta Alexandru s-a întors din Germania, unde s-a îmbrățișat cu românii care muncesc sezonier. Cu toate acestea, ministrul susține că nu trebuie să intre în izolare la domiciliu timp de 14 zile, regulă valabilă pentru toate persoanele care se întorc în țară pe durata stării de alertă. Pentru această regulă există excepții, însă membrii Guvernului nu sunt exceptați de la izolarea la domiciliu, cum sunt membrii Parlamentului European sau ai misiunilor diplomatice.

Ministerul Muncii susține faptul că Violeta Alexandru deține un pașaport diplomatic prin care ar putea fi exceptată de la regula izolării la domiciliu.

Pe această temă au apărut controverse, iar primarul sectorului 5, Daniel Florea, a anunțat că nu îi va permite ministrului să vină în inspecție la Direcția de Asistență Socială din sectorul 5. Edilul i-a transmis faptul că în următoarele 14 zile aceasta are accesul interzis.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.