Cărturești continuă redeschiderile: Carusel, Modul și alte nouă librării își așteaptă din nou cititorii

0

Cărturești Carusel, inclus în topurile celor mai frumoase librării din lume, și-a redeschis ușile pentru cititori joi, 21 mai, după două luni de la închiderea cauzată de criza Covid-19. Măsurile de protecție pentru librari și vizitatori includ purtarea obligatorie a măștilor, verificarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor la intrare și păstrarea distanței de siguranță.

Alături de Carusel sunt deschise în București librăriile Cărturești Verona (cea mai mare librărie din capitală), Cărturești Modul, Cărturești & friends, Cărturești Veranda și Cărturești Victoriei (în cadrul America House), iar în țară Cărturești Piața Sfatului în Brașov, Cărturești Palas în Iași, Cărturești Operei în Timișoara și Cărturești Iulius în Cluj-Napoca.

“Ne bucurăm să ne întâlnim din nou cu cititorii în librărie, chiar dacă purtăm măști, stăm mai departe unii de alții și avem mai multă grijă în interacțiunile noastre. În ciuda acestor modificări, pasiunea pentru lectură a rămas neschimbată și facem tot ce putem pentru a-i proteja pe iubitorii cărților. Cititul e singurul virus pe care ne dorim să-l răspândim.” – Ana Niculescu, Manager Comunicare Cărturești

Redeschiderea librăriilor Cărturești se desfășoară treptat, cu respectarea strictă a măsurilor de siguranță necesare, cu program redus și acces limitat pentru vizitatori. Cititorii sunt așteptați în librărie cu mici surprize, promoții de revedere și cu noutăți editoriale din România și din afara țării.

Cărturești este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Devenit cel mai important lanț de librării de pe piața din România, Cărturești are în prezent 37 de spații care redefinesc ideea de librărie. Printre librăriile flagship ale brandului se numără Cărturești Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărturești Verona, cel mai mare spațiu dedicat lecturii și ofertei de carte din București sau Cărturești Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară, o galerie de artă contemporană și o cafenea.

După ce în martie 2020, în contextul crizei Covid-19, toate librările Cărturești au fost închise temporar, începând cu 15 mai s-a trecut la redeschiderea treptată a spațiilor din București și din țară. În prezent, 11 librării Cărturești și-au relaut activitatea cu program redus, iar librăria virtuală www.carturesti.ro este în continuare non-stop la dispoziția cititorilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.