Florin si Brigitte Pastramă s-au alăturat demersurilor Fundației Dan Cristian Popescu!

Share:

Fundația Dan Cristian Popescu continuă să demareze și susțină, de mulți ani, proiecte sociale în sprijinul locuitorilor nevoiași din sectorul 2 și nu numai. Spre cinstea lor, Florin si Brigitte Pastramă s-au alăturat demersurilor acestei inimoase Fundații împărțind ajutoare unei importante părți a unei comunități  puternic afectate de criza generată de COVID-19.

#Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă. Orice persoană care dorește să ajute comunitatea sector 2, în această perioadă dificilă, este bine-venită alături de noi.

Le mulțumesc lui Florin si Brigitte Pastramă pentru că s-au alăturat demersurilor fundației „Dan Cristian Popescu””, a precizat viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, pe pagina sa de Facebook.

De menționat faptul că ieri, reprezentanții Fundației Dan Cristian Popescu, împreună cu viceprimarul sectorului 2, au mers la Hospice Casa Speranței pentru a dona diverse echipamente de care aceștia au nevoie. Într-o societate românească în care, din păcate, vorbele țin, de prea mult timp locul faptelor, Fundația Dan Cristian Popescu arată că solidaritatea față de cei cu probleme primează de fiecare dată și este, până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.