Nicolae Voiculeț îi dă replica lui Alifantis

0

„Da. Hristos a înviat din nou, aseară la Constanța!

#NicuAlifantis spune în bătaie de joc că “la Constanța s-a dat drumul la “spectacol”, unde a cântat “unu’ Teo & Band”… Ce poate fi mai urît decît, (mai ales din partea unui artist), să se bage în seamă, judecând credința unui întregi țări… care-l aplaudă in spectacole..?!

Integritatea, onoarea și demnitatea multor oameni a suferit mutații în această perioadă a crizei pandemice, arătând ca și în cazul dlui Nicu, adevărata față a unora, care purtau masca sfidării și a urii maxime, cu mult înaintea legalizării ei de către stat!  

Acum v-ați demascat singuri?!

Dezamăgiți glorios, domnule Alifantis, dincolo de corul de susținători virtuali pe care ați reuşit să-i adunați în jurul acestei blasfemii la adresa credinței noastre în Învierea Lui Hristos!

Eu nu vă dau dreptul să-L “cântați” cu această ură atee pe Hristos și Biserica Lui, în zdrăngăneala corzilor păgâne, omorându-i Învierea! 

Măreția Luminii din muzica Cuvântului Lui Hristos pentru oameni, nu se poate compara cu folkul batjocoritor al “show-ului”, unde “publicul cântă extaziat”…. cum ziceți dumneavoastră. Și mai spune-ți că s-a dat drumul la ”spectacole”..!? Ce rușinos..!

Învierea Mântuitorului nu este un “concert”unde se “agită lumânări”, “lingurițe”, “candele” sau “telefoane mobile”, cum spuneți dumneavoastră… 

Într-adevăr, Învierea Lui, este ultimul “spectacol” la care mulți dintre cei care-L iau în răs, nu vor fi invitați!

V-ați cântat așadar partitura, domnule Alifantis. Este cea pe care o știți cel mai bine! Dar ați cântat doar unui public mascat și celor care vă susțin ereziile publice, pentru că din ceruri nu vă aplaudă chiar nimeni acum! 

Lăsați vă rog credincioșii să se roage și să se bucure, iar Dumneavoastră cântați-vă muzică care v-a adus gloria pământeană!”

Nicolae Voiculeț

https://www.facebook.com/66813603732/posts/10157332069623733/?d=n

Textul integral Nicu Alifantis: “Cine spunea că nu s-a dat drumul la spectacole? La Constanța e mare show mare. Cântă unu’ Teo & Band. Lumea agită lumânări, lingurițe, anafore, candele, telefoane mobile, publicul cântă extaziat, emoția vălurește mai abitir ca marea cea mare și neagră. Cică e un concert reluat la cererea publicului. Doamne-ajută, în sfârșit am intrat în normal!”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.