Tăriceanu, un nou atac dezlănțuit la adresa Guvernului Orban

0

Călin Popescu Tăriceanu a criticat, joi, la Romania TV, Guvernul PNL pe motiv că anunţă „cu întârziere” măsurile de relaxare decise în contextul pandemiei de coronavirus. Liderul ALDE a afirmat că România se află pe ultimul loc în Europa când vine vorba despre ponderea ajutoarelor pentru relansarea economiei.

„Guvernul anunţă cu foarte mare întârziere, şi Iohannis, măsurile, cu trei zile înainte. Lumea trebuie să se pregătească. Măsurile anunţate pentru redeschiderea teraselor – nu există nicio regulă, cum vor funcţiona? Oamenii aceia vor să ştie – ce facem?

Probabil că oamenii care lucrează în industrie şi-au fixat ei înşişi nişte reguli, dar regulile astea ar trebui să fie, până la urmă, sub forma unei chestii oficiale, care să devină norma de bază pe care să o aplice toţi, nu unul mai mult, altul mai puţin. (…) Pe mine asta mă deranjează, că este o brambureală totală, în continuare, şi în economie”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu în cadrul emisiunii „Punctul culminant” .

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că Guvernul condus de Ludovic Orban nu a prezentat un plan de măsuri pentru relansarea economiei naţionale, în aşa fel încât să crească veniturile la buget pentur a acoperi inclusiv sumele necesare creşterii pensiilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.