Ministrul Vela aduce clarificări: Ștrandurile și piscinele nu se vor deschide de la 1 iunie!

0

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a oferit detalii despre relaxarea de săptămâna viitoare, vineri, în cadrul vizitei de la Vama Nădlac. Marcel Vela a explicat pentru cine se vor deschide bazinele, piscinele și strandurile de la 1 iunie, informează Realitatea.net.

Ștrandurile și piscinele nu se vor deschide începând cu 1 iunie, a precizat ministrul de Interne, Marcel Vela. Luni se ridică doar o serie de restricții impuse în perioada crizei coronavirusului.

„De luni nu e deschisă activitatea strandurilor, piscinelor”, a precizat Vela, vineri, de la Nădlac.

De la 1 iunie, bazinele în aer liber sau acoperite vor fi deschise doar pentru pregătirea sportivilor profesioniști sau desfășurarea competițiilor fără spectatori.

„În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie. Dacă situaţia epidemiologică, statistica medicală vor fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, evident că se va lua în calcul şi această posibilitate. Dar, de luni, NU este deschisă activitatea ştrandurilor, piscinelor, bazinelor, sub nicio formă”, a anunțat Marcel Vela, vineri, de la Nădlac.

Marcel Vela a anunțat și o nouă ridicare a restricțiilor în a doua jumătate a lunii iunie, dar numai dacă nu va crește numărul cazurilor infectărilor cu noul coronavirus.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.