Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculet, cere, președintelui României, demisia de onoare a guvernului Orban

0

Observ că dintre mai marii critici și influențări la adresa celor care nu respectă regulile impuse de guvern, acum nimeni nu iese să comenteze “chermeza” din fotografie devenită virală din biroul guvernului primului ministru al Romaniei, care încalcă toate regulile ordonanțelor date chiar de ei și sfidează 20 milioane de români de pretutindeni!

Știați că un român s-a spânzurat din cauza unei amenzi de 1.000 lei… domnilor din poză??? Dar din păcate exemplele pot fi cu mult mai multe.

Acum s-a văzut clar cum Dumnezeu lucrează prin oameni, dezvăluind realitatea corupției, chiar de cineva din interiorul guvernului, unde inconștiența și nepăsarea membrilor de vârf ai guvernului Orban se poate vedea în fotografia trimisă pe rețelele de socializare!

Milioane de români, în sfârșit au văzut acum o față impardonabilă a unor indivizi, cu o moralitate îndoielnică, care se cred îndreptățiți să-și încalce propriile hotărâri și decizii adresate unui întreg popor, pus chiar de ei sub sechestru.

Domnilor guvernanți, voi credeți că sunteți modelele acestei țări? Nu! Prin ceea ce faceți se vede clar că nu sunteți! Doresc să vă întreb cu această ocazie, cine v-a dat acest drept de a batjocori toți bătrânii și copiii României, pe care i-ați încuiat în casă, luându-le libertatea de a trăii și dreptul fundamental la școală și viață? Cine v-a dat dreptul de a opri o țară întreagă de a avea acces la cultură și credință?

Pentru ce ne-ați pus masca pe gură să ne desfigurați fața și să ne luați zâmbetul?

Ați dat legi și ordonanțe pentru o gloată de oameni de care nu vă pasă și pentru care nu aveți niciun pic de respect, în numele unei pandemii pe care trebuie s-o justificați în acte și în conturi!

Acum mai mult ca oricând aveți dreptul și curajul înaintea lui Dumnezeu și a tuturor cetățenilor României, pe care voi ziceți că îi reprezentați, să faceți actul de onoare de a vă depune DEMISIA!

Ne-ați făcut de rușine și ne-ați mințit, ați nenorocit oameni în toată această perioadă cu bună știintă, iar acum prin toate birourile de la Bruxelles și în toată Europa să știți că se vorbește despre voi, Guvernul României prins în fapt, un guvern iresponsabil, care pentru foarte mulți dintre noi și-a încheiat acum, mandatul!

Aștept ca președintele României, dl. Klaus Verner Iohannis să iasă public azi și să rezolve această impostură adresată întregii țări de către guvernul Orban și de luni 01 iunie, să ia măsurile necesare, pentru a avea un guvern al României cu oameni responsabili și decenți, care să-și exercite cu demnitate și onoare statutul pentru care vor fi desemnați.

Nicolae Voiculeț

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.