Război total în cursa pentru Primăria Capitalei: Nicușor Dan vs Gabriela Firea!

0

Ludovic Orban a declarat că PNL rămâne consecvent în privința candidatului la Primăria Capitalei. Astfel, partidul aflat la guvernare în România îl va susține pe Nicușor Dan (sursa foto: b1.ro), alături de USR-PLUS şi, posibil, PMP. Premierul a infirmat varianta Rareș Bogdan, vehiculată de o parte a presei.

Ludovic Orban a declarat că partidul său nu se schimbă, mai ales că are și amintirea neplăcută a alegerilor din 2016, când s-au rulat patru candidați, iar rezultatul aafost dezastruos.

„Nicuşor Dan a fost desemnat de organizaţia municipală USR, candidat la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS şi posibil să obţină şi sprijinul PMP, adică avem tot blocul de dreapta care să îi susţină candidatura. Noi nu ne schimbăm aşa… Dacă ne aducem aminte de 2016, am avut vreo patru candidaţi. Nu mai e cazul acum. Am luat decizia, iar eu cred că o colaborare serioasă a acestor forţe politice în bătălia pentru Bucureşti, în susţinerea lui Nicuşor Dan, care este un om care cunoaşte problemele Primăriei, nu este un om necunoscut pe care îl scoţi ca iepurele din joben, va aduce o schimbare în bine a Bucureştiului”, a spus Ludovic Orban.

Prim-ministrul a adăugat că „unele site-uri de ştiri inventează informaţii” şi a negat varianta potrivit căreia europarlamentarul Rareş Bogdan ar fi criticat lipsa prezenţei publice a candidatului PNL la Primăria Capitalei.

„Nu credeţi informaţiile care sunt date pe surse. De multe ori poate nici nu sunt date. Uneori sunt anumite site-uri de ştiri care pur şi simplu inventează. Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei şi este candidatul pe care îl sprijinim alături de USR-PLUS şi, sper eu, ca PMP să vină la susţinere”, a precizat Ludovic Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.