Teatrul Arte dell`Anima, o poveste care trebuie să continue! Cum poți direcționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Arte dell`Anima București!

Share:

Teatrul Arte dell`Anima este unul dintre cele mai mici și cochete teatre independente din România.

“Astfel reușim să creem o atmosferă de familie între actori și spectatori.  Din păcate, în această perioadă suntem nevoiți să ne suspendăm activitatea până când contextul social ne va permite să putem redeschide ușile sălii de spectacol. Ne este dor de repetiții, de spectacolele noastre pe care le avem în stagiune și care sunt mereu apreciate de către spectatori, de atmosfera unei săli mereu pline și bucuria spectatorilor.

o noapte furtunoasa
Chiar dacă activitatea noastră este suspendată, cheltuielile au rămas aceleași. Suntem un teatru indepedent, iar asta înseamnă că toate veniturile noastre provin din vânzarea de bilete la spectacole și donațiile spectatorilor.
Ne dorim ca povestea noastră să meargă mai departe și să nu fim nevoiți să ne oprim aici, dar asta o putem face doar ÎMPREUNĂ!

Cum ne poți ajuta?

Direcționează 3,5% din Impozitul pe venit către Asociația Arte dell`Anima București completând un simplu formular în maximum două minute (garantat, pe ceas!)”, se arată în comunicatul remis de Asociația Arte dell`Anima.

https://redirectioneaza.ro/asociatia-arte-dellanima-teatrul-arte-dellanima/doilasuta

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.