Un celebru boxer îi plătește, integral, înmormântarea lui George Floyd

Share:

Floyd Mayweather a anunţat că vrea să plătească serviciile funerare ale lui George Floyd. Conform presei din America, familia celui decedat a acceptat oferta fostului campion mondial de box în cinci versiuni.

Floyd Mayweather a luat legătura cu familia lui Geoge Floyd, a declarat Leonard Ellerbe, CEO al Mayweather Promotions. Fostul pugilist va suporta costurile pentru înmormântarea lui George Floyd, care va a vea loc pe 9 iunie, în Houston, precum şi alte cheltuieli.

De asemenea, Mayweather Productions s-ar fi oferit să organizeze ceremonii de comemorare în patru oraşe, Houston, Minneapolis, Charlotte şi într-o localitate neprecizată încă.

„Probabil că se va supăra pe mine pentru că am spus asta, dar da, el va plăti cu siguranţă pentru înmormântare”, a declarat Leonard Ellerbe.

George Floyd, un bărbat de culoare, a murit pe 25 mai, după ce un ofiţer de poliţie din Minneapolis a apăsat genunchiul pe gâtul lui, lăsându-l fără răsuflare. Moartea sa a stârnit proteste în Minneapolis şi în toată ţara, multe dintre ele devenind violente.

Derek Chauvin, ofiţerul de poliţie din Minneapolis, în vârstă de 44 de ani, care l-a imobilizat pe George Floyd cu genunchiul pe gât până când bărbatul a decedat, a fost arestat sub acuzaţii de omor prin imprudenţă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.