Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, îi desființează pe “traseiștii” din ALDE: “Șobolanii părăsesc întotdeauna corabia care dă primele semne că se scufundă!”

0

Anunțul deputatului Varujan Vosganian, făcut astăzi în plenul Camerei, privind afilierea deputaților ALDE la grupul parlamentar PSD a generat o reacție vehementă a liderului PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Acesta a sancționat dur, pe pagina sa de Facebook, ipocrizia parlamentarilor ALDE, exprimându-și speranța că “asemenea specimene” nu vor mai face parte parte din scena politică ce se va contura după alegerile din această toamnă.

„Adevărații liberali” de la ALDE, așa cum s-au autointitulat de-a lungul timpului, stârnind hohote de râs, s-au afiliat grupului parlamentar PSD. Cum se mai numesc acum? Adevărații traseiști?

Șobolanii părăsesc întotdeauna corabia care da primele semne că se scufundă. Pentru unii, cum sunt acesti pretinși liberali pur – sânge ai politicii românești, tot ce a contat a fost sa găsească o primă vestă de salvare care să le asigure o sursă de finanțare din bani publici, repede și fără prea multe discuții.

Ce nu par ei să realizeze este că și noua lor corabie e aproape de naufragiere. Așa că vor rămâne curând cu toții niste epave triste ale unor vremuri și mai triste, în care au ținut țara captivă, în complicitate cu partidul toxic cu care au împărțit guvernarea.

Și în noua scena politică ce se va contura după alegerile din această toamnă, asemenea specimene nu vor mai avea loc. Căci lipsa de principii, etică sau coloana vertebrală le va fi o carte de vizită imposibil de negat…”, a precizat Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.