Rareș Bogdan, convins că PNL se va impune în alegerile locale și parlamentare

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a afirmat într-o intervenţie la Digi24, în contextul în care CCR va decide miercuri cine stabilește data alegerilor, Guvernul sau Parlamentul, că toate argumentele sunt în favoarea organizării alegerilor de către Guvernul României.

„Respectăm sau nu Constituția? O respectăm doar când ne convine?” a întrebat retoric prim-vicepreședintele PNL.

În contextul alegerilor și al preferinţelor electorale, Rareș Bogdan a susținut că PSD își face anumite calcule greșite.

„Eu le spun că PNL nu doar că nu va scădea în sondaje, ci va crește. Noi, în momentul în care ne vom mobiliza pe campania de la locale, când vom impune 1.300 – 1.500 de primari, în loc de 1.100, cât avem astăzi, în momentul în care vom înțelege și vom aduce încredere populației prin absorbția de bani europeni, va fi greu să fim bătuți. Credeți-mă, noi am văzut cu ce ne-au atacat, cu ideea că se fumează. N-au putut să ne acuze de furt, ci că fumăm sau că fumează liderul nostru, ăsta e marele atac lansat de PSD”, a declarat prim vivepreşedintele PNL, Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a mai susținut că PNL, „într-o situația grea pentru România, s-a descurcat mult mai bine decât așteptau cei pesimiști”.

„Dacă reușim să facem față și crizei economico-sociale, vom fi marii câștigători ai acestor alegeri” a conchis Rareș Bogdan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.