Război (total) Raed Arafat-Gheorghe Piperea pe tema pericolului generat de COVID-19!

Share:

Raed Arafat a reacţionat dur la adresa celor care susțin că noul coronavirus nu este altceva decât o invenție și nu justifică măsurile exagerate ale autorităților. Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență îi răspunde avocatului Gheorghe Piperea, după ce acesta din urmă a afirmat că boala COVID-19 „e ca o gripă și se autovindecă”.

Raed Arafat a reacţionat dur la adresa celor care susțin că noul coronavirus nu este altceva decât o invenție și nu justifică măsurile exagerate ale autorităților. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență îi răspunde avocatului Gheorghe Piperea, după ce acesta din urmă a afirmat că boala COVID-19 „e ca o gripă și se autovindecă”.

„În atenția celor care încă mai cred în farsa internării obligatorii, a carantinării și a izolării la domiciliu a „asimptomaticilor”, ca măsură de protecție împotriva molimei: Există tratamente doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, dar nu tratamente care sunt îndreptate către coronavirus, care să elimine virusul. El se elimină singur, prin sistemul imunitar. E ca o gripă. Se autovindecă. Nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece”, a fost declaraţia lui Gheorghe Piperea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.