Orban reacţionează după scandalul provocat de Aurelian Bădulescu

0

Ludovic Orban a lansat acuzaţii dure, după conflictul cu îmbrânceli dintre viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan. Premierul susţine că Gabriela Firea l-a trimis pe Bădulescu la conferinţa de presă organizată de Nicuşor Dan pentru a face scandal.

„S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Premierul Orban a criticat-o şi pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

„Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a precizat Ludovic Orban, pentru sursa citată.

Premierul Orban a mai spus că nu se aştepta „la asemenea mitocanie si bădărănie din partea PSD”.

„Treaba ta ca viceprimar este să rezolvi problemele bucureştenilor, nu să boicotezi, în cel mai golănesc mod pozibil, un cetăţean al municipiului Bucureşti care vrea să-şi spună un punct de vedere”, a adăugat Orban.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, l-a împiedicat pe Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL, susţină o conferinţă de presă. La un moment dat, cei doi au început să se îmbrâncească.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.