Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pune tunurile pe Gabriela Firea. Sistemul de termoficare din Capitală vs. sistemul de termoficare din Oradea!

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, demontează “propaganda” primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în privința sistemului de termoficare din București (foto 1).

Concret, Burduja prezintă, ca argument, modul în care primarul liberal de Oradea, Ilie Bolojan, a reușit să investească peste 100 de milioane de euro din fonduri europene în sistemul de termoficare din municipiul pe care îl administrează cu rezultate pe măsură (foto 2).

“Faptele vorbesc mai tare decât toată propaganda și toate minciunile unora. Pe de o parte, sistemul de termoficare de la București. Patru ani irosiți de o doamna care va rămâne in memoria bucureștenilor doar cu iepurașii si ouăle de Paște.Pe de altă parte, sistemul de termoficare din Oradea, unde primarul liberal Ilie Bolojan a investit peste 100 de milioane de euro din fonduri europene.

Prietenii îmi zic ca la Oradea poți să îți setezi temperatura în apartament pe telefon, printr-o aplicație. La Bucurețti zeci sau sute de mii de români trăiesc cu teama că nu vor avea căldură sau apă caldă.

Aud că doamna asta e pe cale să câștige un nou mandat. Sa ne ferească Dumnezeu! Oameni buni, DEȘTEPTAREA! E timpul sa deschidem ochii!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.