Lovitură devastatoare pentru Dragnea. Fostul lider PSD nu va fi eliberat!

Share:

Judecătorii au decis. Liviu Dragnea rămâne după gratii. Fostul lider social-democrat a depus la începutul anului două contestaţii la executare, una la Tribunalul Bucureşti şi una la instanţa supremă.

Fostul șef al social-democraților, Liviu Dragnea, a cerut să fie eliberat mai repede. La cel mai recent termen în instanță, fostul lider al PSD a fost audiat prin videoconferință.

,,Dincolo de de faptul că sunt nevinovat, constat că am fost condamnat la referendum, într-un dosar politic, de un complet de 5. Am fost condamnat în acest dosar de un complet declarat nelegat. Ce poate ințelege un om aflat în situația mea, care este condamnat de un complet prin încălcarea legii”, a argumentat Liviu Dragnea, potrivit Realitatea PLUS.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În interval de un an, Liviu Dragnea a depus mai multe acțiuni în instanță prin care cere să fie eliberat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.