Vasile Dâncu, ironizat de Olguța Vasilescu și Mihai Tudose

Alegerile din PSD au ascuţit lupta între actuali şi foşti lideri ai partidului. 

Vasile Dâncu, retras în ultimii ani din viața de partid, își anunță revenirea pe cai mari la vârful PSD, fiind unul dintre numele vehiculate pentru preluarea Consiliului Național la următorul congres al partidului. În cadrul unei emisiuni TV el și-a prezentat și condițiile pentru a reveni în conducerea PSD, partid despre care spune că ar trebui reformat și condus de o echipă nouă. Reacțiile nu au întârziat să apară.

„Acum cativa ani, un lider PSD, dintr-un judet in care partidul nu sare de genunchiul broastei de la revolutie incoace, se chinuia sa ne convinga sa citim un studiu facut de Vasile Dancu in care se explica „pe larg” de ce pierduse el alegerile. A fost o bascalie generala din partea liderilor care castigasera alegerile cu scoruri cu 4, cu 5 sau chiar cu 6 in fata. „Dar unul care sa te fi invatat cum sa castigi, n-a avut?” Acum urmaresc, in parte amuzata, in parte enervata, insistenta „strategului” care s-ar vrea lider al partidului, fiindca (nu-i asa?) il califica „anvergura” si „cultura politica” sa fie sef. El, care nu a reusit sa ia mai mult de 7 la suta la Cluj si care a fost mana dreapta intr-un guvern condus de Ciolos! Pai, poate exact „anvergura” l-a tras in jos, la scoruri de rasul curcilor. Fiindca si oltenii si moldovenii si ardelenii au, in general, aceleasi probleme care ii preocupa. Iar solutiile partidelor sunt nationale. Poate ca de vina e organizarea, comunicarea cu oamenii sau, in multe cazuri, chiar blatul cu adversarii politici. Fotbalul se face pe goluri si politica pe voturi! Asta spune o „nesimtita” care nu a pierdut niciodata alegeri cand a fost pe vreo lista sau a candidat uninominal si care nu accepta lectii si jigniri de la unii care isi inchipuie sa politica inseamna blaturi, dosare si discursuri sforaitoare!”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Fostul premier, Mihai Tudose, revenit în PSD după ce a făcut parte din echipa lui Victor Ponta, se revoltă împotriva lui Vasile Dâncu care vizează șefia Consiliului Național și anunță reformarea PSD.

Mihai Tudose care îi amintește lui Dâncu că nu a câștigat niciodată în alegeri și nu este în măsură să-i critice pe baronii roșii care sunt locomotiva electorală a social-democraților.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.