Dinamo-FCSB, confruntare-șoc în semifinalele Cupei României

0

Dinamo – FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe – Poli Iaşi sunt meciurile din semifinalele Cupei României, stabilite miercuri, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Casa Fotbalului, informează news.ro.

Cele două manşe ale semifinalelor Cupei României vor avea loc la 24 iunie, turul, pe terenul primelor echipe, respectiv 8 iulie. Programul complet va fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul frf.ro.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, „Organizarea şi programarea Cupei României”. La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfăşurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiţie pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligaţia ca 8 dintre aceştia să fie jucători formaţi la nivel naţional.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.