Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, apel la responsabilitate politică: Bucureștiul trebuie recucerit de partea binelui!

0

Dezastrul administrației PSD la nivelul Primăriei Generale a Capitalei, dar și a Primăriilor de Sector, trebuie sancționat drastic de bucureșteni. Însă fără depășirea orgoliilor politice, fără învățarea unor lecții ale alegerilor de acum patru ani, fără “o opțiune clară de unitate în fața pericolului PSD”, războiul electoral pentru “recucerirea de partea binelui a Bucureștiului” va fi extrem de dificil. O spune, tranșant, tânărul lider al PNL Sector 1, Sebastian Burduja, cel care demontează, de luni bune, toate abuzurile și derapajele financiare ale primarului pesedist al sectorului 1, Daniel Tudorache.

Semnalul de alarmă, tras de acesta, ar trebui înțeles rapid de unii lideri politici (din USR) care se vor la guvernare, în alianță cu PNL, după alegerile din 2020, dar care, în același timp, sunt deciși să sfideze realitatea politică și să candideze, pe cont propriu, crescând, voit sau nu, șansele PSD la perpetuarea dezastrului din Capitală.

 “România nu are nevoie de orgoliile mari ale unor oameni mici. România are nevoie de unitate, de dezvoltare, de profesioniști. Am mai văzut filmul asta, iar esența nebuniei este sa faci aceleasi lucruri și sa aștepți rezultate diferite.

In 2016, PSD a câștigat alegerile pe toată linia pentru ca opoziția nu a putut acționa impreuna. E timpul sa învățam lecțiile trecutului strâmb pentru a putea construi un viitor drept pentru țara asta.

Oare sa fi uitat cu toții așa repede OUG 13, noaptea ca hotii? Carmen Gaz? Dragnea? 10 august? Bâtele? Asaltul necontentit împotriva justiției in favoarea infractorilor? Daca da, ne meritam soarta.

Eu însă cred ca nu avem dreptul sa uitam. Nu avem dreptul sa fim absurzi. Nu avem dreptul sa nu oferim românilor o opțiune clara de unitate in fata pericolului PSD.

Nu înțeleg orgoliile unor colegi de arena publica. Merita sacrificat binele României pentru un pumn de like-uri pe Facebook? Pe bune?!

Bucureștiul trebuie recucerit de partea binelui — ACUM. Deși are un buget enorm, acest oraș ca o cocina după 4 ani de administrație roșie, caracterizata de tunuri și de impostura. In sectorul 1 nu avem apa calda, in secolul 21! E doar un exemplu al dezastrului. Sa continuam pe același drum?

Peste încă 4 ani va fi prea târziu, stimați colegi, iar orgoliile voastre de azi vor fi doar dovada iresponsabilității unor oameni care nu înțeleg ca politica nu este despre politicieni, este despre cetățeni și binele lor.

Deșteptarea!!!”, a avertizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.