Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, „pune la punct” PSD: Economia reală confirmă că am luat cele mai bune măsuri!

0

Florin Cîţu a declarat că obiectivul său este de a reduce la minimum impactul negativ al crizei economice globale asupra economiei României. Ministrul Finanţelor susţine că, până în prezent, au fost luate cele mai bune măsuri, fapt confirmat de datele oficiale.

„Economia reală mă confirmă! Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi acest lucru este confirmat de date oficiale. INS: „În perioada 1.I – 30.IV.2020, faţă de perioada 1.I – 30.IV.2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât că serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 26,5% fiecare”.

Toate scenariile apocaliptice ale socialiştilor au fost spulberate de datele din economia reală. Nu ne oprim aici. Vom administra în continuare responsabil şi precaut economia României. Obiectivul meu este să reduc la minim impactul negativ al crizei economice globale asupra economiei noastre. Şi aşa voi face!”, a scris Florin Cîţu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

În aprilie 2020, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de luna precedentă, ca serie brută, cu 2,5%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a scăzut cu 0,9%, conform datelor publicate marţi de INS.

Raportat la aceeaşi lună din 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată, cu 12,1%, respectiv cu 10%.

În perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2020, comparativ cu primele patru luni ale anului trecut, volumul lucrărilor de construcţii s-a majorat, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată, cu 26,5% fiecare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.