Ciolacu nu ia în calcul varianta suspendării președintelui Iohannis

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, în direct la Romania TV, că va fi iniţiată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, dar că nu este cazul să se meargă mai departe, la suspendarea preşedintelui Iohannis.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat că PSD ar trebui să ia în calcul suspendarea preşedintelui, dacă acesta nu numeşte un premier de la PSD după moţiunea de cenzură anunţată.

„Dacă trece moţiunea de cenzură, preşedintele este obligat de lege să numească premier din partea opoziţiei. Dacă nu respectă legea, se poate lua în calcul demararea procedurii de suspendare”, a declarat Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici (PSD) a anunţat că susţine moţiunea de cenzură şi afirmă că partidul are specialişti. „Sunt adeptul moţiunii de cenzură. Nu agreez ideea românească de a sta pe bară, de a da cu pietre în Guvern şi de a spune că eşti mai bun. Eu cred că trebuie să te implici, mai ales că ai un vot majoritar în Parlament. Apoi, poporul să decidă dacă meriţi să fii votat. Dacă PSD vrea într-adevăr să facă o astfel de moţiune, am spus-o tot timpul: PSD are mereu oameni specialişti, determinaţi, care pot guverna mai bine decât cei de azi”, a declarat Eugen Teodorovici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.