Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, ar fi părăsit România, cu mașina, prin Arad înainte cu o zi de condamnare!

0

Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI condamnat joi la 3 ani și 10 luni pentru corupție, a pleca miercuri din România, prin Arad, cu mașina, după cum scrie G4Media.ro.

Daniel Dragomir a putut ieși din România deoarece, înainte de condamnare, el nu avea nici o interdicție de deplasare. Mai mult, chiar în ziua în care a părăsit România, vecinii maghiari au eliminat obligația ca cei care intră în țară să rămână în izolare timp de 14 zile.

Joi seară, Dragomir a fost dat în urmărire națională după ce Poliția Română a anunțat că acesta nu a fost găsit acasă la câteva ore după condamnarea definitivă de joi. Pe site-ul Poliției Române apar informații despre fostul locotenent colonel SRI și fotografia acestuia.

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, se arată în comunicatul Poliției.

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție de magistrații Curții de Apel București, potrivit sentinței publice. Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.