Nicolae Voiculeț sare în apărarea lui Marcel Pavel

0

„Mă cunosc de mult cu Marcel Pavel și viața a făcut să colaborăm pe multe scene de-a lungul timpului. După cum știm toți, el trece acum printr-o perioadă grea, atât medical cât și mediatic și toți ar trebui să fim alături de el, înainte de a-l arunca la coșul istoriei.

Manipularea mediatică creată în jurul pneumoniei lui Marcel Pavel, confirmată de către medici, (acesta fiind singurul diagnostic clar) dar transformată în coronavirus, de către sistem prin intermediul presei, îl pune într-o lumină total nefavorabilă și neclară pe artist.

În numele prieteniei mele cu Marcel, în apărarea renumelui de artist consacrat de către publicul românesc, dar și pentru adevărul pe care-l așteptă o țară intreagă acum, cer public doctorului Marinescu de la spitalul Matei-Balș, care a făcut afirmația că Marcel Pavel este infectat și are coronavirus în emisiunea de la postul de televiziune Antena3, de joi, 18 Iunie ac, la ora 22:00, să confirme faptul că pacientul Marcel Pavel a fost internat și este infectat cu virusul Sars-Covid-19.

Cu această ocazie trebuie asumată consecința răspunderii penale a doctorului Marinescu și a celor care susțin că Marcel Pavel, a avut și are în continuare coronavirus, pe deoparte și bineînțeles, curățarea imaginii artistului, căruia în acestă perioadă de câteva zile, i s-au adus imense acuzații și prejudicii!

Este momentul ca noi toți să aflăm adevărul despre acest caz de manipulate, prin folosirea notorietății artistului, prin care s-a impus prelungitea ilegitimă a noii stări de alertă  în România”

Nicolae Voiculeț

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.