Crima (din gelozie) care a șocat Baia Mare. Un bărbat și-a ucis fosta iubită sub ochii fetiței de doi ani!

Crimă din gelozie, în Baia Mare. Un bărbat şi-a ucis fosta iubită sub privirile îngrozite ale fetiței celor doi, în vârstă de doi ani. Bărbatul a fost reținut de poliţiști. 

“Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat pentru actualmm.ro Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Avocatul Poporului anunță că începe verificări înMaramureş. Este vorba despre cazul mai multor oameni ar fi fost răpiți de pe stradă din Baia Mare, înfometaţi, agresaţi și folosiți drept sclavi la o fermă. DIICOT face deja verificări în această cauză, iar patru persoane sunt arestate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.