Medicul Virgil Musta, mesaj alarmant după „explozia” numărului cazurilor de COVID-19

0

Creștere alarmantă a infectărilor cu coronavirus: 460 de cazuri în 24 de ore. Medicul cu vindecări record de coronavirus a vorbit în exclusivitate pentru Romania TV despre creșterea numărului de cazuri. Virgil Musta consideră că această creștere este cauzată de refuzul unora de a respecta regulile de igienă și distanțare socială.

„Problema este a responsabilitatii. Sunt persoane care nu inteleg ca exista virusul în continuare, ca relaxara poate fi umata doar de masuri de responsabilitate. Altfel se compromit masurile de relaxare si sunt persoane care creeaza un fel de stare de bulversare a celor care nu stiu despre ce e vorba. Cei care braveaza sau nu vor să înţelează că trebuie respectate regulile creaza mari probleme la ora actuala”, a spus medicul Virgil Musta.

Potrivit ultimului bilanţ al Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României au fost înregistrate 460 de noi cazuri de CORONAVIRUS. Numărul raportat joi este a patra cea mai mare raportare de cazuri noi, de la începutul pandemieie, după cele 523 de cazuri din 11 aprilie, 491 pe 16 aprilie și 468 pe 22 aprilie.

Până joi, 25 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 199 de pacienți şi 1.565 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.149 de persoane. Alte 72.658 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.