Orban pune tunurile pe PSD și Pro România: „Au instigat permanent cetățenii la nerespectarea regulilor!”

0

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, vineri, la semnarea unui contract pentru infrastructură, că PSD a  ”bagatelizat pericolul acestui virus, au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autoritățile de parghiile necesare de lupta contra epidemiei.

„Condamn public atitudinea iresponsabilă a liderilor din zona PSD și Pro România care au instigat permanent cetățenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul acestui virus, au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autoritățile de parghiile necesare de lupta contra epidemiei”, a declarat Ludovic Orban, vineri, aflat la semnarea contractului de proiectare și execuție lucrări pentru Subsecțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, parte a Autostrăzii Brașov-Cluj-Borș.

Premierul Orban a vorbit și despre decizia CCR de joi, spunând că izolarea și carantinarea sunt permise.

„Legea 55 ne oferă bază legală pentru toate ordinele de ministru și toate măsurile pe care le-am luat. Hotărârea Curții se referă la ordine date anterior, când funcționam în stare de urgență. Acum, carantinarea și izolarea la domiciliu sunt permise. Noi avem legea 55 adoptată de Parlament care ne-a pus la dispoziție toate instrumentele necesare”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.